قهرمان دلها
🦋༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕.🦋
📚تولید محتوا_یادداشت
#روز_قهرمان_ملی
#سردار_دلها
#حاج_قاسم_سلیمانی
شهید حاج قاسم سلیمانی قهرمانی اسطوره ای و در عین حال دست یافتنی است. دست یافتنی از آن جهت که نوع قهرمانی ایشان خداگونه و در راه خدمت به خلق بود. حاج قاسم قهرمان شد چون موثرواقع شد. زندگی ایشان از بُعد تأثیرگذاری به دو مرحله تقسیم میشود.زندگی قبل از شهادت و زندگی بعد از شهادت.اگرچه در مرحله اول قهرمانی بی نظیر ایشان در میادین جنگ سخت و نیمه سخت لرزه بر اندام های دشمنان حربی اسلام می انداخت، اما حاج قاسم سلیمانی بعد از شهادتش نیزخلق مخاطب کرد.تشییع جنازه باشکوه ایشان تهدید بزرگی برای دشمنان بود. «شهید» حاج قاسم سلیمانی خطرناک تر از حاج قاسم سلیمانی برای دشمن شد. مکتب حاج قاسم در امتداد مکتب امامین انقلاب است. برای تربیت نسل های جدید انقلاب اسلامی، ایشان یک پتانسیل کامل از یک مکتب است.به همین دلیل است که آتش دشمن بر جریان سردار دلها حساس شد و حتی از زائران ایشان هم احساس خطر کرد و آن جنایت را در کرمان رقم زد. عشق به سردار دلها نماد دینداری مردم و نماد اثرگذاری یک قهرمان بر مردم است. نکات اخلاقی دقیقی در شخصیت کاریزمای ایشان دیده می شود که رمز قهرمانی شان است.
🔹نکته اخلاقی اول طبیعت توانگری منهای طغیان گری حاج قاسم است. انسانی که توانگر است و قدرت بالایی دارد ، افراد زیادی از او فرمان می برند و احتمال طغیانش بالا میرود.حاج قاسم به قدرتی رسید که رژیم منحوس صهیونیسم و داعش از او هراس داشتند.او در حالیکه میتوانست طغیان کند،در اوج اشداء علی الکفار،رحماء بینهم بود. در حین اقتدار و قدرت نه تنها نسبت به انسانها بلکه نسبت به آهوان مناطق عملیاتی مهربان بود.در وسط عملیات به فکر غذای آهوان بود.این نگاه مهربانانه به این خاطر بود که قدرت را از خود نمی دانست و هر چه داشت بخاطروصل بودن به خدا بود. او فهمید که هر چه در اوج قدرت باشی باید با خدا معامله کنی، این طرز تفکر اورا قهرمان ساخت.
🔹نکته اخلاقی دوم در حاج قاسم سلیمانی توجه بسیار او به رشد افراد بود.در مسیرپیشرفت خود به کمال انسانیت حواسش به اطرافیان نیز بود و از آنها غفلت نمیکرد.همراه با رشد خود به انسان های مختلف میدان می داد و با خودش به بالا می کشید.این خیر خواهی او را قهرمان دلها کرد.به فرمان رهبر معظم انقلاب که توصیه به جوان گرایی داشتند ، به جوان های اطرافش میدان داد ومصطفی صدرزاده را که یک بسیجی مخلص بود به قهرمانی رساند.
🔹نکته اخلاقی سوم علاقه به مردم بود.در مکتب حاج قاسم گزینش نبود.با همه مردم یکی بود و همه طیف از مردم را دوست داشت. در حین اینکه خیلی به گناه حساس بود و آن را تایید نمی کرد اما مهربان بود و نگاه پدرانه داشت.معتقد بود باید همه را جذب کرد. حتی آن دختر کم حجاب را دختر خود می دانست اما نه به این معنی که ضعف حجاب او را تایید کند بلکه معتقد بود با نگاهی دلسوزانه و پدرانه باید او را ارشاد کرد.
🔹نکته اخلاقی چهارم که اوج کمالات ایشان است، تبعیت از ولایت فقیه بود.ایشان شاگرد مکتب امامین انقلاب و تحت تربیت آن مکتب بود.خصوصیات فراجناحی، غیر پذیری، مخلص بودن، شهادت طلبی و….را از رهبرمعظم انقلاب در مکتب ایشان آموخت و در خود ملکه کرد. ملاک و معیار حاج قاسم در مأموریت ها و تصمیم گیری هایش، میزان رضایت ولایت فقیه از کارهایش بود. از نظر ایشان نظام جمهوری اسلامی یک نظام سازمان یافته با ساختاری کارآمد بود که هیچ نقص و عیبی نداشت و تمام مشکلات نظام را مربوط به مجریان ناکارآمد میدانست که باید گوش به فرمان ولی فقیه تربیت شوند.
در مکتب حاج قاسم کارهای به ظاهر کوچک اثرات بزرگ دارد. بعضی رفتارها و اعمال خیلی کوچک و بی اهمیت اند ولی اثر خطرناک دارند. شجاعت حاج قاسم بود که او را قهرمان دلها کرد. شجاع ترین آدم ها، مراقب ترین آدم ها نسبت به اعمالشان هستند.حاج قاسم در مورد این چیز های کوچک بسیار دقت میکرد و میگفت: گناهان کوچک پا را درمعرکه های بزرگ میلغزاند. در وسط معرکه جنگ هم حق الناس را رعایت میکرد تا حقی را ضایع نکند.
قدرت انسان ها به اندازه امکانات مادی دنیا نیست.شجاعت فرماندهان با زره و ابزار جنگی سنجیده نمیشود.چرا که گاهی مجهزترین فرماندهان نیز از وسط میدان جنگ فرار میکنند.بلکه قدرت فرمانده به اندازه اتصال او به پروردگار است. قدرت سردار حاج قاسم سلیمانی به اندازه اتکا او به خدا بود.لذا شجاعتش به قدری بود که کسی یارای او نبود و هیچ کس جز خدا در دل او ترس نمی انداخت.
🍃الگو برداری از این قهرمان باید از مسیر صعود معنوی ایشان باشد تا بتوان مثل حاج قاسم شد.🍃
✍حیدرزاده